Nada mijenja sve! Hope changes everything!

Dragi svi,

veliko nam je zadovoljstvo izvijestiti vas o početku provedbe trogodišnjeg programa udruge pod nazivom “Podrška u integraciji beskućnika” u sklopu poziva “Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga za razdoblje 2023. do 2025.”

Udruga je početkom mjeseca potpisala ugovor s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike kao Davateljem financijskih sredstava ukupne vrijednosti od 25.000,00 eura za razdoblje 1.6.2023.-31.5.2024. godine.

Za potrebe provedbe prve godine programa, zaposlene su dvije osobe koje će voditi program i korisnicima programa pružati konkretnu podršku. Savjetodavne usluge iz domene socijalnog rada su od iznimnog značaja i interesa za pripadnike ove socijalno marginalizirane skupine.

Ovim putem zahvaljujemo nadležnom Ministarstvu kao i svima Vama koji pratite i podržavate projekte udruge, te Vas pozivamo na sudjelovanje u obliku volontiranja i podrške korisnicima/korisnicama na putu reintegracije u društvo što je svrha ovog novog programa.

Svoj interes možete iskazati putem emaila (udruga.domnade@gmail.com) i porukom na fb stranicu udruge na kojoj ćete moći pratiti i novosti vezano za program podrške beskućnicima u integraciji: FB Dom nade

Srdačni pozdrav od tima udruge Dom nade

Komentiraj